Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών στα Πετράλωνα - Ένταση και στον ΗΣΑΠ

Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών στα Πετράλωνα - Ένταση και στον ΗΣΑΠ Facebook Twitter
0

Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 40 άτομα που έφτασαν με μοτοσυκλέτες προσέγγισαν τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην οδό Κυριαδών στα Πετράλωνα.

Μάλιστα, πυρπόλησαν κάδους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία.

Νωρίτερα, ντροπιαστικές και θλιβερές για τον αθλητισμό σκηνές εκτυλίχθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Νέων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μπάγερν Μονάχου.

Επεισόδια στον Ηλεκτρικό πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν

Ένταση μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων προέκυψε στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για το Champions League.


Η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης απέτρεψε τα χειρότερα στον σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν περίπου 300 οπαδοί της Μπάγερν τους οποίους περίμεναν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM