ΥΕΘΑ για Λέρο: Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της κλοπής του στρατιωτικού υλικού

ΥΕΘΑ για Λέρο: Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της κλοπής του στρατιωτικού υλικού Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ότι «βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση της κλοπής του στρατιωτικού υλικού στην Λέρο» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις του την Παρασκευή.


Ειδικότερα, σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ), σχολιάζοντας παράλληλα και την προκλητική στάση της Τουρκίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον Αlpha 989 δήλωσε ότι: «Βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση της κλοπής του στρατιωτικού υλικού στην Λέρο και είναι στοίχημα αυτό» προσθέτοντας πως η υπόθεση αφαίρεσης του υλικού εκτείνεται σε ένας βάθος χρόνου, εκτιμώντας μάλιστα πως οι ενέργειες φαίνεται πως έχουν γίνει μετά το Σεπτέμβριου του 2018, οπότε είχε γίνει και η τελευταία απογραφή στην αποθήκη.

Αναφορικά με την προκλητική στάση της γείτονος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε την διαβεβαίωση πως «οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο ετοιμότητας και αποτρεπτικής ισχύος» και τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ευθεία απειλή από την Τουρκία αλλά μία επιθετική ρητορική».

Σημειώνεται ότι ο ΥΕΘΑ βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ. Όπως είπε «η σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ εξελίσσεται σε σχέση στρατηγικής συνεργασίας».

  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM