Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος Facebook Twitter
1

Πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος.

O Δημήτρης Ρίζος που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας πέθανε σε ηλικία 83 ετών στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν.

O πρώην διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου και του Αδέσμευτου Τύπου γεννήθηκε 1936 στην Πρώτη Σερρών. Την είδηση για το θάνατο του Δημήτρη Ρίζου έκανε γνωστή ο αδελφός του Νίκος Ρίζος στον ΣΚΑΪ.

Τα τελευταία χρόνια είχε απασχολήσει την επικαιρότητα καθώς σε ηλικία 82 ετών κατέληξε για μικρό διάστημα στις φυλακές για χρέη 22.500 ευρώ στο Δημόσιο για παραβάσεις σχετικές με τη Νομοθεσία περί κοινωνικής ασφάλισης και μη καταβολή δεδουλευμένων.


Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» είχε δηλώσει πτώχευση το 2012 και είχε αναστείλει την έκδοση της εφημερίδας. Μετά την πτώχευσή εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», αλλά λόγω προβλημάτων με την υγεία του αποσύρθηκε τελικά ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση.

Για πολλούς στο χώρο των εκδόσεων, ο Δημήτρης Ρίζος ήταν ο εκδότης που εισήγαγε το παραπολιτικό σχόλιο στον Τύπο το οποίο χαρακτήριζε τις εφημερίδες του. Το κοσμικό ρεπορτάζ ήταν επίσης ένα χαρακτηριστικό των εκδόσεών του ενώ ο ίδιος είχε συχνή τηλεοπτική παρουσία σε πάνελ.

Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος Facebook Twitter
Δημήτρης και Πέγκυ Ρίζου

Ο Δημήτρης Ρίζος είχε κάνει τρεις γάμους και απέκτησε τρία παιδιά, ένα με κάθε σύζυγό του. Με την Πέγκυ Ρίζου, την τελευταία του σύζυγο, απέκτησε μια κόρη.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Συγγνωμη αλλα το 1936 η "Πρωτη" Σερρων ειχε αλλο ονομα: λεγοτανε "Κιουπ Κιόϊ"!"Πρωτη Σερρων" βαφτιστηκε οταν ο Καραμανλης που καταγοταν απο εκει, εγινε προεδρος Δημοκρατιας!Γιατι δε μπορουσε ολοκληρος Προεδρος Δημοκρατιας να καταγεται απο ενα χωριο με τουρκικο ονομα!Οποτε αλλαξαν το ονομσ του χωριου!