Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος Facebook Twitter
1

Πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος.

O Δημήτρης Ρίζος που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας πέθανε σε ηλικία 83 ετών στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν.

O πρώην διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου και του Αδέσμευτου Τύπου γεννήθηκε 1936 στην Πρώτη Σερρών. Την είδηση για το θάνατο του Δημήτρη Ρίζου έκανε γνωστή ο αδελφός του Νίκος Ρίζος στον ΣΚΑΪ.

Τα τελευταία χρόνια είχε απασχολήσει την επικαιρότητα καθώς σε ηλικία 82 ετών κατέληξε για μικρό διάστημα στις φυλακές για χρέη 22.500 ευρώ στο Δημόσιο για παραβάσεις σχετικές με τη Νομοθεσία περί κοινωνικής ασφάλισης και μη καταβολή δεδουλευμένων.


Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» είχε δηλώσει πτώχευση το 2012 και είχε αναστείλει την έκδοση της εφημερίδας. Μετά την πτώχευσή εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», αλλά λόγω προβλημάτων με την υγεία του αποσύρθηκε τελικά ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση.

Για πολλούς στο χώρο των εκδόσεων, ο Δημήτρης Ρίζος ήταν ο εκδότης που εισήγαγε το παραπολιτικό σχόλιο στον Τύπο το οποίο χαρακτήριζε τις εφημερίδες του. Το κοσμικό ρεπορτάζ ήταν επίσης ένα χαρακτηριστικό των εκδόσεών του ενώ ο ίδιος είχε συχνή τηλεοπτική παρουσία σε πάνελ.

Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος Facebook Twitter
Δημήτρης και Πέγκυ Ρίζου

Ο Δημήτρης Ρίζος είχε κάνει τρεις γάμους και απέκτησε τρία παιδιά, ένα με κάθε σύζυγό του. Με την Πέγκυ Ρίζου, την τελευταία του σύζυγο, απέκτησε μια κόρη.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός σήμερα: Πέφτει στους 22 βαθμούς η θερμοκρασία - Καταιγίδες σε Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία και δυτική Πελοπόννησο

Ελλάδα / Καιρός σήμερα: Πέφτει στους 22 βαθμούς η θερμοκρασία - Καταιγίδες σε Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία και δυτική Πελοπόννησο

«Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αργά το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, στο Ιόνιο, την Αιτωλοακαρνανία και τη δυτική Πελοπόννησο», αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ
LIFO NEWSROOM
AEGEAN – Olympic Air: Δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων λόγω της προαναγγελθείσας απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Ελλάδα / AEGEAN – Olympic Air: Δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων λόγω της προαναγγελθείσας απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Oι επιβάτες μπορούν είτε να προχωρήσουν σε αλλαγή εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου, είτε να ακυρώσουν την κράτησή τους και να λάβουν credit voucher για μελλοντική χρήση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Συγγνωμη αλλα το 1936 η "Πρωτη" Σερρων ειχε αλλο ονομα: λεγοτανε "Κιουπ Κιόϊ"!"Πρωτη Σερρων" βαφτιστηκε οταν ο Καραμανλης που καταγοταν απο εκει, εγινε προεδρος Δημοκρατιας!Γιατι δε μπορουσε ολοκληρος Προεδρος Δημοκρατιας να καταγεται απο ενα χωριο με τουρκικο ονομα!Οποτε αλλαξαν το ονομσ του χωριου!