Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ Facebook Twitter
Eurokinissi
4

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα κοριτσάκι τριών μηνών έχασε τη ζωή του το πρωί, από δαγκώματα σκύλου, ράτσας ροτβάιλερ, στα Γλυκά Νερά, διερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου μεταφέρθηκε, το βρέφος δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ Facebook Twitter
Eurokinissi

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το βρέφος που πέθανε από δαγκώματα Ροτβάιλερ Facebook Twitter
Eurokinissi

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το μεσημέρι, μέλη της φιλοζωικής εταιρίας παρέλαβαν το ροτβάιλερ της οικογένειας, όπως βλέπετε στο βίντεο:

 

Το σκυλί αναμένεται να παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε ή θα επιστρέψει πίσω στη οικογένεια ή θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί οικογένεια που θα το υιοθετήσει. Εάν το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM