Σοκαρισμένο το Αίγιο με το τροχαίο: Πώς ο 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Σοκαρισμένο το Αίγιο με το τροχαίο: Πώς ο 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι Facebook Twitter
0

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αίγιο μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική οδό Πατρών-Αιγίου, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος, παρέσυρε και σκότωσε μια 67χρονη γιαγιά και το λίγων μηνών εγγονάκι της.

Το τροχαίο συνέβη την Κυριακή το απόγευμα, περίπου στις επτά στον δρόμο μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου.

Οργή έχει προκαλέσει η είδηση πως ο 28χρονος οδηγός σύμφωνα με την Αστυνομία εγκατέλειψε τα θύματά του αβοήθητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν άμεσα, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον καταδιώξουν.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη κινούμενος προς τη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός χτύπησε με σφοδρότητα τη γιαγιά που ήταν πεζή και το εγγόνι της που ήταν στο καρότσι και τις εκσφενδόνισε πολλά μέτρα μακριά. Η γυναίκα ήταν στο πεζοδρόμιο όταν το όχημα έπεσε πάνω τους.

Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά κατέβηκε από το όχημα και είδε πως είχε τραυματίσει την γιαγιά και το εγγονάκι και τότε επιχείρησε να το σκάσει. Κάτοικοι που είδαν τι συνέβη κάλεσαν την αστυνομία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ