Πόρος: Συνεχίζονται οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση του νησιού

Πόρος: Συνεχίζονται οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση του νησιού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του μπλακ άουτ που προκλήθηκε από την χθεσινή πτώση του ελικοπτέρου στο νησί, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στον Πόρο, ο οποίος παρέμεινε όλο το βράδυ στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, οι ζημιές είναι εκτεταμένες με αποτέλεσμα η επαναφορά της ηλεκτροδότησης να πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Παράλληλα, με εντολή του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, που είναι σε ανοιχτή γραμμή από την πρώτη στιγμή με τους φορείς, μεταφέρθηκαν στον Πόρο επτά γεννήτριες πολύ μεγάλης ισχύος και συγκεκριμένα δύο του ΔΕΔΔΗΕ, δύο του Στρατού, δύο της ΕΥΔΑΠ, ενώ μία παραχωρεί ιδιωτική εταιρεία.

Ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, διευκρίνισε ότι μέχρι αργά το απόγευμα οι εργασίες θα συνεχιστούν.

 «Ενημερώνουμε ότι η ηλεκτροδότηση στη Σφαιρία θα διατηρηθεί περίπου για μισή με μία ώρα ακόμα και στη συνέχεια θα γίνει διακοπή για να ηλεκτροδοτηθεί η Καλαυρία.


Παράλληλα, προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό οι εργασίες επανασύνδεσης των καλωδίων στον δίαυλο και εξακολουθεί να ισχύει ο στόχος ότι θα έχουμε πλήρη ηλεκτροδότηση μέχρι αργά το απόγευμα», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook, ο κ. Δημητριάδης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ