Κρήτη: Με ρήξη τυμπάνου η ελέγκτρια της ΑΑΔΕ που ξυλοκοπήθηκε - Εκτάκτως στο Ηράκλειο ο Πιτσιλής

Κρήτη: Με ρήξη τυμπάνου η ελέγκτρια της ΑΑΔΕ που ξυλοκοπήθηκε - Εκτάκτως στο Ηράκλειο ο Πιτσιλής Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
2

Με ρήξη τυμπάνου νοσηλεύεται η ελεγκτής της ΑΑΔΕ μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από οδηγό φορτηγού, τον οποίο επιχείρησε να ελέγξει σήμερα έξω από την πόλη του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η ελεγκτής της ΑΑΔΕ επιχείρησε να διενεργήσει έλεγχο σε φορτηγό αυτοκίνητο αναφορικά με το φορτίο που μετέφερε και τα παραστατικά διακίνησής που θα όφειλαν να το συνοδεύουν. Στη διάρκεια του ελέγχου, ο οδηγός του φορτηγού χειροδίκησε εναντίον της.

Ο οδηγός του φορτηγού βιαιοπράγησε επίσης εναντίον ενός ακόμη ελεγκτή ο οποίος μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στην γυναίκα έγινε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Η ελεγκτής μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο ενώ ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία, ωστόσο σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, οι δυο ελεγκτές πρόλαβαν και πήραν τις πινακίδες του φορτηγού.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, που επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον αρχηγό της Αστυνομίας για το θέμα, φέρεται να μεταβαίνει εκτάκτως στο Ηράκλειο για να επισκεφθεί τα δυο θύματα του ξυλοδαρμού.

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν. Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και neakriti.gr

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εφόσον (απαράδεκτα) μένουν ατιμώρητες τέτοιες πράξεις , κ μιλάω δυστυχώς κ από προσωπική εμπειρία παρόλο που έφτασα έως την μήνυση κ περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση μου 3 χρόνια (χωρίς τις αναβολές που μπορεί να πάρει ) κ ακόμη δεν έχω ημερομηνία ..Ο καθένας παλιάτσος γιατί μόνον τέτοιοι τύποι καταφεύγουν σε αυτές τις πρακτικές , μπορεί να κάνει ότι θέλει κ να συνεχίσει να ζει ανενόχλητος , ξυλοφωρτονοντας το κόσμο που προσπαθεί να κάνει την δουλειά του. Ελπίζω σε μια ποιο νόμιμη κ ασφαλή καθημερινότητα !
Καθε τρεις και λιγο ολο και κατι ακουμε στην κρητη.Απο "απλο" ξυλοδαρμο μεχρι...οπου φτασει.Και αναποφευκτα μου φερνει στο μυαλο το προσφατο αρθρο με τιτλο"μηπως παραεχει γινει φτηνη η ζω στην κρητη πια?"Ορμωμενος παντα απο την συχνοτητα τετοιων περιστατικων συγκριτικα και με τον υπολοιπο ελλαδικο χωρο.Μηπως....?