Με ρήξη τυμπάνου νοσηλεύεται η ελεγκτής της ΑΑΔΕ μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από οδηγό φορτηγού, τον οποίο επιχείρησε να ελέγξει σήμερα έξω από την πόλη του Ρεθύμνου.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η ελεγκτής της ΑΑΔΕ επιχείρησε να διενεργήσει έλεγχο σε φορτηγό αυτοκίνητο αναφορικά με το φορτίο που μετέφερε και τα παραστατικά διακίνησής που θα όφειλαν να το συνοδεύουν. Στη διάρκεια του ελέγχου, ο οδηγός του φορτηγού χειροδίκησε εναντίον της.

 

Ο οδηγός του φορτηγού βιαιοπράγησε επίσης εναντίον ενός ακόμη ελεγκτή ο οποίος μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

 

Στην γυναίκα έγινε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

 

Η ελεγκτής μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο ενώ ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία, ωστόσο σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, οι δυο ελεγκτές πρόλαβαν και πήραν τις πινακίδες του φορτηγού.

 

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, που επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον αρχηγό της Αστυνομίας για το θέμα, φέρεται να μεταβαίνει εκτάκτως στο Ηράκλειο για να επισκεφθεί τα δυο θύματα του ξυλοδαρμού.

 

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν. Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και neakriti.gr