Το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού του 56χρονου Γάλλου τουρίστα που βρέθηκε δολοφονημένος σε ξενοδοχείο στο Τσούτσουρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη, απέκλεισε ο ιατροδικαστής διαψεύδοντας τον ισχυρισμό της φίλης του.

 

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε την αστυνομία ότι τα τραύματα στον 56χρονο Γάλλο έχουν προκληθεί από άλλο άτομο, διαψεύδοντας τα λεγόμενα της συλληφθείσας 44χρονης Γαλλίδας. Επιπλέον, δεν υπήρξε παραβίαση στο δωμάτιο, στο οποίο επίσης είχε πρόσβαση με δικό της κλειδί.

 

Η 44χρονη προσήχθη την Τρίτη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, και αναμένεται να οδηγηθεί πιθανότατα την Τετάρτη το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου εντόπισαν τον νεκρό στις 3 τα ξημερώματα. Ο 56χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα. Σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα.

 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις και ιατροδικαστική εξέταση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δύο είχαν καταναλώσει αλκοόλ ενώ στο δωμάτιο βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια.

 

Με πληροφορίες από Cretalive / Zarpanews