Εξάρχεια: Έκλεψαν κάλπη από σχολείο - Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

Εξάρχεια: Έκλεψαν κάλπη από σχολείο - Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας Facebook Twitter
Άγνωστοι έκλεψαν κάλπη από σχολείο στα Εξάρχεια Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
1

Άγνωστοι έκλεψαν μία κάλπη από σχολείο στα Εξάρχεια

Οι δράστες έκλεψαν την κάλπη από εκλογικό κέντρο στην οδό Κωλέττη και αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο 33ο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Κωλέττη 35 και άρπαξαν μία από τις κάλπες. Κατάφεραν να τελικά να διαφύγουν πετώντας καπνογόνα εναντίον αστυνομικών.

Άγνωστοι επιτέθηκαν και σε δεύτερο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων, στην οδό Αραχώβης, πετώντας πέτρες στον προαύλιο χώρο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγή ή σύλληψη για κάποιο από τα δύο περιστατικά. 

(Upd) Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, η κάλπη έχει καεί στην πλατεία των Εξαρχείων. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια