Για το τραγικό συμβάν με την 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα, μίλησε η μητέρα του κοριτσιού σήμερα.

 

Τα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα, αλλά και όσα ακολούθησαν, συγκλόνισαν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα η οποία παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υγείας της.

 

Η μικρή Αλεξία βρίσκεται πλέον εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όμως οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μαζί Σου», η Αλεξία κινεί τα χέρια και τα πόδια της ασυναίσθητα, αλλά παραμένει καθηλωμένης στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία. 

 

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα», δήλωσε η μητέρα της στην κάμερα μιλώντας για τις δραματικές στιγμές που έζησε.

 

«Ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω ξανά στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω και κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το αυτοκίνητο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».