Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα

Συνελήφθη και ο δεύτερος δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα Facebook Twitter
AΠΕ-ΜΠΕ
0

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε και ο δεύτερο κρατούμενος που δραπέτευσε από τις φυλακές Αυλώνα το βράδυ της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος από τη Συρία, που ήταν φυλακισμένος από τον Μάιο του 2018 συνελήφθη σε μικρή απόσταση από της φυλακές από τις οποίες απέδρασε, ωστόσο η σύλληψή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα. Νωρίτερα σήμερα, συνελήφθη στην Ομόνοια ο Αλβανός δραπέτης από τις Φυλακές Αυλώνα. Πρόκειται για άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού», στην οποία, βάσει των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ηγετικό ρόλο είχε ο βαρυποινίτης Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Η απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας κρατούμενος πήδηξε αρχικά την περίφραξη των φυλακών. Αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ωστόσο, ένας δεύτερος κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη, γρονθοκόπησε τον αστυνομικό και κατάφεραν να διαφύγουν και οι δύο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM