Σεισμός

Κρήτη: Νεκρή τουρίστρια μετά από πτώση σε φαράγγι

Κρήτη: Νεκρή τουρίστρια μετά από πτώση σε φαράγγι Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Μια τουρίστρια στην Κρήτη έπεσε σε φαράγγι ενώ έκανε πεζοπορία και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το neakriti.gr αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας την οποία επιχειρούσαν να εντοπίσουν οι διασώστες, τελικά πηγές από την αστυνομία επιβεβαιώνουν ότι η άτυχη τουρίστρια υπέκυψε στα τραύματά της. Πρόκειται για μία 60χρονη Γαλλίδα η οποία περπατούσε στο φαράγγι μαζί με το σύζυγό της όταν έπεσε από μεγάλο ύψος στο δρόμο από Αγία Ρουμέλη προς Άγιο Παύλο. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν από τον σύζυγό της άτυχης γυναίκας. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε άμεσα, με τους πυροσβέστες από την πρώτη στιγμή να καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρουν άμεσα τη γυναίκα. Στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το γιατρό λίγο αργότερα να διαπιστώνει το θάνατο της τουρίστριας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, τόσο από τις Βρύσες όσο και από την Ανώπολη με δύο οχήματα με 8 υπαλλήλους. 

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM