Επεισόδια, μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Κουφοντίνα

Επεισόδια, μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Κουφοντίνα Facebook Twitter
1

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Τα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών ξεκίνησαν λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για ρίψη μολότοφ από κουκουλοφόρους ενώ η αστυνομία απάντησε με χημικά. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία στην Αθήνα, σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και λίγο πριν τις 10 ολοκληρώθηκε ενώ την ίδια ώρα έπεσαν οι πρώτες μολότοφ στα Εξάρχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει την απεργία πείνας, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου να απορρίψει το αίτημά του να του χορηγηθεί άδεια.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μολότοφ, χαμος, «ανταρτοπόλεμος», για συμπαράσταση που δεν δίνουν άδεια στον Κουφοντίνα;!;! ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ;!;!; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;!;! Ξεχνάνε ποιος ήταν; Ποιος είναι;; Τι έκανε;!;! Μιλάμε για εν ψυχρω δολοφόνο! Κάτι πάει πολύ στραβά με εμάς ως χώρα, ως λαό, ως συλλογική συνείδηση, ως έθνος.. Αντιεξουσιαστές κ αναρχικοί του κωλου!Λυπηρό και ανησυχητικό.