Διασωληνωμένη μετά το χειρουργείο η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα - Ψάχνουν τον δράστη στη Βοιωτία

Διασωληνωμένη μετά το χειρουργείο η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα - Ψάχνουν τον δράστη στη Βοιωτία Facebook Twitter
0

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» το 8χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές, έξω από τη Θήβα, στη Βοιωτία.


Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών στις Θεσπιές και στα γειτονικά χωριά για τον εντοπισμό του δράστη και όσων άλλων προέβησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς την Κυριακή του Πάσχα, με αποτέλεσμα μία «αδέσποτη» σφαίρα να τραυματίσει σοβαρά την 8χρονη την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Άντρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς βρίσκονται στις Θεσπιές από το πρωί της Δευτέρας και πραγματοποιούν έρευνες και στα γειτονικά χωριά, λαμβάνοντας παράλληλα καταθέσεις από κατοίκους για να διακριβώσουν από πόσα και ποια σπίτια ακούστηκαν μπαλοθιές, ώστε να εντοπίσουν τους υπόπτους και να καταλήξουν έτσι στον δράστη.

Από την σφαίρα προκλήθηκε στο κορίτσι τυφλό τραύμα και όχι διαμπερές .Η 8χρονη έχασε τις αισθήσεις της μετά τον τραυματισμό της από την σφαίρα που της προκάλεσε τυφλό τραύμα και όχι διαμπερές.

Οι γονείς της 8χρονης την μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Θηβών και από εκεί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο και εξίσου εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου αμέσως εισήχθηκε στη ΜΕΘ.

Το βράδυ της Κυριακής μετά από αξονική τομογραφία και άλλες διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας στο newsit ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Εμμανουήλ Παπασάββαας, «το παιδί είναι διασωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Πρέπει να περάσουν δύο 24ωρα σίγουρα. Πάντως είναι βαριά το παιδί, είναι πολύ βαριά. Δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σωθεί το παιδί».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ