Σε συναγερμό τέθηκε το πρωί της Τετάρτης η αστυνομία στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, όταν μία γυναίκα στο άκουσμα της ποινής της διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.


Συγκεκριμένα, στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων δικάζονταν μετά από αναβολή υπόθεση ζεύγους Ρομά από την Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα και μία γυναίκα να κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές κατ' επανάληψη.


Η ετυμηγορία ήταν απαλλακτική για τον άνδρα ωστόσο η γυναίκα καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos μόλις εκδόθηκε η ποινή και προσπάθησε το αστυνομικό όργανο να μεταφέρει την καταδικασθείσα σε διπλανή αίθουσα, όπου με συνοδεία άλλων αστυνομικών θα οδηγούνταν στις φυλακές, κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας εκτός δικαστικού μεγάρου.

 

Για την σύλληψή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο, όπως κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στα δικαστήρια προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η γυναίκα διέφυγε με κάποιο όχημα.

 

Με πληροφορίες από xronos