Το Facebook πρόδωσε την 29χρονη που εξέδιδε ανήλικες στην Αθήνα

Το Facebook πρόδωσε την 29χρονη που εξέδιδε ανήλικες στην Αθήνα Facebook Twitter
1

Στην σύλληψη μιας 29χρονης μαστροπού από τη Μολδαβία, η οποία εξέδιδε ανήλικα κορίτσια προχώρησε έπειτα από έρευνες το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Την 29χρονη, που είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, καταζητούνταν οι Αρχές με διεθνές ένταλμα σύλληψης για το κακούργημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και πορνείας ανηλίκων.

Πρόκειται για την R.N. η οποία συνελήφθη έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς σε βάρος της είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα συλλήψεις από τις Μολδαβικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την Μολδαβή μαστροπό μέσω του προφίλ της στο Facebook, αλλά και του στίγματος του κινητού της. Πολύ σύντομα κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα και το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην οδό Λεμεσού στη Πλατεία Αμερικής και άρχισαν να την παρακολουθούν, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει αναπτύξει παράλληλη δράση και στη χώρα μας, με προώθηση ανηλίκων κοριτσιών στην πορνεία.

Όταν πια διαπίστωσαν ότι η Ελλάδα αποτελούσε κρησφύγετο της και δεν έχει προβεί σε καμιά παράνομη ενέργεια την συνέλαβαν και την οδήγησαν στην ΓΑΔΑ προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για έκδοσής της στην Μολδαβία, όπου διώκεται για το σοβαρό αδίκημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές στην Μολδαβία το 2018, ερευνούσαν ένα εκτεταμένο δίκτυο σωματεμπόρων, οι οποίοι μέσω ειδικών ιστοσελίδων προωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, πολλά από τα οποία τα είχαν απαγάγει από απομακρυσμένες κοινότητες της συγκεκριμένης χώρας, εκμεταλλευόμενοι την δεινή οικονομική τους κατάσταση.

Η 29χρονη, όπως προέκυψε από τις έρευνες της Μολδαβικής Αστυνομίας, μαζί μ' έναν συνομήλικο συνεργό της, είχαν απαγάγει μια 16χρονη κοπέλα την οποία κρατούσαν κλειδωμένη και φυλακισμένη σε διαμέρισμα στο Κισινάου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, βίαζαν την ανήλικη και την εξανάγκαζαν να δέχεται πελάτες ενώ παράλληλα την βασάνιζαν σε περιπτώσεις που αρνούνταν να συμμετέχει σε ερωτικά όργια με ηλικιωμένους.


Οι αστυνομικές Αρχές έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν, κατάφεραν να συλλάβουν το συνεργό τις 29χρονης, ενώ η ίδια κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη και στη συνέχεια να περάσει τα σύνορα καταλήγοντας στην Ελλάδα με την ελπίδα ότι δεν θα εντοπιστεί.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Λεμεσού = νοητή συνέχεια της οδού Λέλας Καραγιάννη.Μιλάμε για ξέφρενη πορεία ανόδου το κέντρο. Η airbnb μας έχει συμπαρασύρει στην τρελή της κούρσα (σ.σ. στη Λεμεσού υπάρχουν 3 airbnb).