Νεκροί είναι και οι δύο πρωταγωνιστές του αιματηρού περιστατικού που συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό. 

 

Ο απόστρατος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγο του, βουλγαρικής καταγωγής και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. 

 

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου κατέληξαν πριν από λίγο.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν η δεύτερη σύζυγος του απόστρατου αντιπτεράρχου. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά, λένε μάρτυρες. Φαίνεται πως και πριν το σημερινό περιστατικό είχε προηγηθεί διαπληκτισμός. 

 

Συγκεκριμένη μαρτυρία φέρεται να αναφέρει πως το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία και ο ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη σύντροφό του έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Κατά την ίδια μαρτυρία, στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και πυροβόλησε. 

 

Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει πως είδε τη γυναίκα «μέσα στα αίματα, αλλά σίγουρα ζωντανή». Η γυναίκα, τραυματισμένη και αιμόφυρτη προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί.

Ο ταξιτζής ο οποίος βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ανέφερε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

 

Στη συνέχεια, δήλωσε ο ίδιος, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς». Ανέφερε επίσης πως δεν είδε τον αντιπτέραρχο.

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρές αντιδράσεις: To σοκ με τον ταξιτζή που χαμογελαστός περιγράφει πώς έδιωξε την ετοιμοθάνατη απ' το ταξί του!