Νεκρό το ζευγάρι στη Λ. Βουλιαγμένης - Ο αντιπτέραρχος σκότωσε την γυναίκα και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

Νεκρό το ζευγάρι στη Λ. Βουλιαγμένης - Ο αντιπτέραρχος σκότωσε την γυναίκα και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο Facebook Twitter
6

Νεκροί είναι και οι δύο πρωταγωνιστές του αιματηρού περιστατικού που συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό. 

Ο απόστρατος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγο του, βουλγαρικής καταγωγής και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. 

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου κατέληξαν πριν από λίγο.

Νεκρό το ζευγάρι στη Λ. Βουλιαγμένης - Ο αντιπτέραρχος σκότωσε την γυναίκα και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο Facebook Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν η δεύτερη σύζυγος του απόστρατου αντιπτεράρχου. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά, λένε μάρτυρες. Φαίνεται πως και πριν το σημερινό περιστατικό είχε προηγηθεί διαπληκτισμός. 

Συγκεκριμένη μαρτυρία φέρεται να αναφέρει πως το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία και ο ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη σύντροφό του έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Κατά την ίδια μαρτυρία, στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και πυροβόλησε. 

Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει πως είδε τη γυναίκα «μέσα στα αίματα, αλλά σίγουρα ζωντανή». Η γυναίκα, τραυματισμένη και αιμόφυρτη προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί.

Ο ταξιτζής ο οποίος βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ανέφερε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, δήλωσε ο ίδιος, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς». Ανέφερε επίσης πως δεν είδε τον αντιπτέραρχο.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρές αντιδράσεις: To σοκ με τον ταξιτζή που χαμογελαστός περιγράφει πώς έδιωξε την ετοιμοθάνατη απ' το ταξί του! 


Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αλλο πραγμα η κρετινικη συμπεριφορα του ταριφα και αλλο η μεταφορα τραυματισμενου με ταξι.Ο τραυματιας μεταφερεται μονο με ΕΚΑΒ(δε μιλαμε για ι.χ που μπορει να μεταφερει ο πολιτης , κι αυτο λαθος αλλα στην αναγκη...)Επρεπε να καλεσει αμεσα ΕΚΑΒ κ μετα να δωσει πρωτες βοηθειες.Τα εκανε ολα λαθος.Κ το κερασακι ...οι αψυχολογητες δηλωσεις.Μπορουμε να τον κατηγορησουμε για ολα τα αλλα ,πλην της μεταφορας.
Ακου λοιπον κ τη φωνη της λογικης.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μεταφορα τραυματισμενων με ταξι.Το ταξι δεν ειναι ΕΚΑΒ.Αν ο μεταφερομενος παθει κατι μεσα στο ταξι ο οδηγος ειναι υπευθυνος 100%.Καλως αρνηθηκε.(για λαθοςς λογο)Οχι για τα ..αιματα βεβαιως βεβαιως..αλλα για την ιδια την υγεια του ασθενους .Επρεπε λοιπον να καλεσει ΕΚΑΒ (που δεν ξερω αν το εκανε)Ας μη κρινουμε βιαστικα κ χωρις σκεψη.Το οτι χασκογελα ανοητα λογω 15 sec δημοσιοτητας ασχολιαστο...
Nαι σουπερτρουπερ ... και αφού απαλλάχτηκε 100% της "ευθύνης" ξαλάφρωσε και έκανε, χαμογελαστός και καμαρωτός, "δηλώσεις" στα κανάλια, απολαμβάνοντας το 15λεπτο της δημοσιότητας που του αναλογεί.ΥΓ. Και οι γιατροί λένε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν ξέρεις να κάνεις κάτι, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα, Θα μπορούσε και θα έπρεπε να μη μιλήσει. Προς τι η έπαρση και το χαμόγελο;
Συγγνώμη του λέει "με σκότωσε " μες στα αίματα κι η αντίδραση του είναι να βγει έξω να ανοίξει τη πόρτα και να της πει "κυρία μου περάστε έξω"; (Μην τον ξεχνάμε το πληθυντικό ευγενείας βεβαίως βεβαίως).