Λ. Βουλιαγμένης: Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Λ. Βουλιαγμένης: Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφο του και μετά αυτοπυροβολήθηκε Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό στη Λ. Βουλιαγμένης, ένας αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε τη σύντροφο του με το πιστόλι του στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Το σοβαρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς εξελίχθηκε πριν λίγο στο Ελληνικό, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ο άντρας φέρεται να είναι ηλικίας περίπου 75 ετών και αφού πυροβόλησε τη σύντροφό του στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και πυροβόλησε ξανά. 

Φαίνεται πως και οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρονται στο Ασκληπιείο Βούλας.  Η γυναίκα έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη περιπολικά και ασθενοφόρα. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό οποιοδήποτε κίνητρο του άντρα για την πράξη του αν και υπάρχουν αναφορές για σοβαρό διαπληκτισμό του ζευγαριού.

Συγκεκριμένη μαρτυρία φέρεται να αναφέρει πως το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία και ο ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη σύντροφό του έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Κατά την ίδια μαρτυρία, στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM