Κινητοποίηση για τη διάσωση 45χρονου που βρέθηκε στη θάλασσα στην Εύβοια

Κινητοποίηση για τη διάσωση 45χρονου που βρέθηκε στη θάλασσα στην Εύβοια Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου
0

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση του Λιμενικού το πρωί του Σαββάτου, μετά από σήμα για άνθρωπο στη θάλασσα, στην περιοχή Βρυσάκια Πολιτικών (Θέση Γλαρομύτη) στο Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο.


Στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας με περιπολικό σκάφος και τρία επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη, έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια.


Ο ναυαγός ένας 45χρονος άνδρας, είχε βρεθεί στη θάλασσα πλέοντας με το ερασιτεχνικό του σκάφος «ΚΩΣΤΑΚΗΣ» το οποίο και συνέχισε να πλέει ακυβέρνητο στην ίδια περιοχή.

Το αλιευτικό «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» τελικά εντόπισε και περισυνέλλεξε τον 45χρονο, τον οποίο και μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Βρυσάκια, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Παράλληλα, το σκάφος του 45χρονου το οποίο έπλεε ακυβέρνητο, εντοπίστηκε από άλλο αλιευτικό και ρυμουλκήθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο όπου προσδέθηκε με ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Με πληροφορίες από lamiareport

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM