Νεκρός από ηλεκτροπληξία Δημοτικός υπάλληλος στα Τρίκαλα

Νεκρός από ηλεκτροπληξία Δημοτικός υπάλληλος στα Τρίκαλα Facebook Twitter
0

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων ο θάνατος από ηλεκτροπληξία ενός δημοτικού υπαλλήλου. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το trikalavoice.gr ο 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που εκτελούσε εργασίες κοπής δέντρου χτυπήθηκε από το ρεύμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Άντρες του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στο σημείο, βρήκαν τον άντρα χωρίς αισθήσεις και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης δίχως αποτέλεσμα.

Πρόκειται για τον 45χρονο Σωτήρη Μπραχάλα, που εργαζόταν στην υπηρεσία Πρασίνου, πατέρα ενός παιδιού.

Με πληροφορίες από trikalavoice

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM