Πέθανε Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς

Πέθανε Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένας νέος άντρας, ο οποίος υπηρετούσε ως Εύζωνας στην προεδρική φρουρά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο Έυζωνας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το γεγονός έγινε γνωστό από την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνώνται.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής: 

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM