Στο νοσοκομείο ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Στο νοσοκομείο ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στη Μονάδα Αντιμετώπισης Καρδιακών Εμφραγμάτων, νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Εξαιτίας του προβλήματος υγείας του κ. Καμπά αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).

Ο κ. Καμπάς επιλέχθηκε ως νέος Α/ΓΕΣ από το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε χθες υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ορίστηκε ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, Α/ΓΕΑ ο αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ενώ παρατάθηκαν για ένα έτος οι θητείες του αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ως Α/ΓΕΝ και του αντιναυάρχου Σταμάτη Ράπτη ως αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Ο αντιστράτηγος Καμπάς Γεώργιος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων το 1983 ως ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξιωματικών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματία».

Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Διοικητού Πυροβολαρχίας, Αξιωματικού Επιχειρήσεων και Διοικητού Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM