Δικηγόρος Καζαριάν: «Δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο, αλλά ακόμη κι αν ήταν...»

Δικηγόρος Καζαριάν: «Δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο, αλλά ακόμη κι αν ήταν...» Facebook Twitter
0

Για «άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα» κάνει λόγο ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν, σχετικά με το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», για δήθεν ερωτικό βίντεο με την νικήτρια του Greece's Next Top Model. 

«Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια», υπογραμμίζει ο δικηγόρος του μοντέλου, Γιώργος Τζήκας. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα», ο κ. Τζήκας ξεκαθαρίζει πως αν η εφημερίδα δεν ανταποκριθεί, η πλευρά Καζαριάν θα «κινηθεί αρμοδίως». 

«Το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό, δεν είναι η ίδια. Είναι ένα δημοσίευμα που δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη ούτε με τις αρχές του τύπου. Δεν είναι η κυρία Καζαριάν αλλά ακόμη και αν ήταν, είναι ένα ζήτημα που δεν είχε κανένα λόγο να προβληθεί και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τύπου», τόνισε ο συνήγορος της Ειρήνης.

«Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια. Αν δεν ανταποκριθεί η εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα κινηθεί αρμοδίως. Αυτό την εκθέτει πανελλαδικά, σε μια στιγμή που πρέπει να χαρεί και να απολαύσει την δημοσιότητα και τη νίκη της. Εκ των πραγμάτων, ένα νέο κορίτσι γίνεται διάσημο πάρα πολύ σύντομα, πάρα πολύ αιφνίδια, και πριν καν να προλάβει να χαρεί τη νίκη της από αυτό το reality συκοφαντείται».

«Καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Προσπαθούμε όλοι μαζί να την στηρίξουμε σε κάθε τι, ψυχολογικό, ηθικό, νομικό. Θεωρώ ότι η εφημερίδα δεν θα ανταποκριθεί και θα προχωρήσουμε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέληξε ο κ. Τζήκας. 

Η εφημερίδα του Στέφανου Χίου έχει προκαλέσει και στο παρελθόν με πλήθος πρωτοσέλιδων που έχουν οδηγήσει σε εξώδικα και μηνύσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι στο επίμαχο πρωτοσέλιδό της, η εφημερίδα αφήνει αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε το GNΤΜ η Ειρήνη Καζαριάν, δημοσιεύοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα που, όπως υποστηρίζει, είναι από το ροζ βίντεο.

*Δείτε επίσης: Μια γνώμη για το περίφημο βίντεο που ισχυρίζεται ότι δείχνει την Καζαριάν να κάνει στοματικό έρωτα
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM