Δήμαρχος Ραφήνας: Δεν έχουμε ανάγκη από τρόφιμα, έχουμε ανάγκη από εθελοντές

Δήμαρχος Ραφήνας: Δεν έχουμε ανάγκη από τρόφιμα, έχουμε ανάγκη από εθελοντές Facebook Twitter
0

Ανάγκη από «χέρια», δηλαδή εθελοντές, και όχι από άλλα τρόφιμα έχουν οι περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές φωτιές τα τελευταία 24ωρα δήλωσε ο δήμαρχος Πικερμίου - Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο ΣΚΑΙ η πρωτοφανής κινητοποίηση του κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσουν ασφυκτικά τέσσερις τεράστιοι χώροι στον δήμο με τρόφιμα.

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να διαχειριστούμε άλλα φορτία με τρόφιμα», συμπλήρωσε ο κ. Μπουρνούς, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαχείριση των ειδών που καταφθάνουν πραγματικά από ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό που χρειαζόμαστε, τόνισε ο κ. Μπουρνούς, είναι εθελοντές, «από καθαριστές και μηχανικούς μέχρι πληροφορικάριους». Επίσης, τόνθσε πως οι ανάγκες για προσφορά αίματος παραμένουν μεγάλες και όσοι έχουν την καλοσύνη να δώσουν αίμα μπορούν όλες τις επόμενες μέρες να σπεύσουν στους σταθμούς αιμοδοσίας που έχουν ανακοινωθεί.

Ο Δήμος Πικερμίου Ραφήνας δημοσίευσε επίσης σήμερα μία ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την ανάγκη που υπάρχει για οδηγούς και οχήματα διαθέσιμα για την τροφοδοσία με είδη πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει έστω και για κάποιες ώρες τις επόμενες ημέρες παρακαλείται να καλέσει στο τηλέφωνο του Δημαρχείου 2294321001.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Β' Φάσης: Εκπτώσεις έως και 50% σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ελλάδα / Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Β' Φάσης: Εκπτώσεις έως και 50% σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση που αναφέρει την πρόσληψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, καθώς και η αστυνομική ταυτότητα
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία: Ισχυρά φαινόμενα σε όλη τη χώρα τα επόμενα 24ωρα - Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ισχυρά φαινόμενα σε όλη τη χώρα τα επόμενα 24ωρα - Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια

Για «πανελλαδική κακοκαιρία τύπου Π» κάνει λόγο ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - «Το αποκομμένο χαμηλό και η ψυχρή μάζα θα προκαλέσουν πολλές βροχές» εξηγεί ο Θοδωρής Κολυδάς
LIFO NEWSROOM