Τι είπε στους αστυνομικούς ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης

Τι είπε στους αστυνομικούς ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης Facebook Twitter
0

Από τις πολλαπλές μαχαιριές του γιου της έχασε τη ζωή της η άτυχη 64χρονη μητέρα από τη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ.


Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ, όταν ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που ερχόταν από το διαμέρισμα του θύματος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην πολυκατοικία επί της οδού Ιωνίας 11, βρήκαν την πόρτα του διαμερίσματος κλειδωμένη και κάλεσαν κλειδαρά.

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν φάνηκε να αναστατώνεται από την παρουσία τους. 

«Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», είπε στους αξιωματικούς ο γιος τους θύματος που σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον μητροκτόνο γιατί το έκανε, εκείνος απάντησε πως τη μαχαίρωσε επειδή του έριχνε φάρμακα στο φαγητό «για να ελέγχει το μυαλό του».

«Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Έλεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM