Οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία αναφέρουν ότι ήταν μάρτυρες σε «περιστατικά» που κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των δύο ηθοποιών, που ήταν συμπρωταγωνιστές της Ζέτας Δούκα στην επίμαχη παράσταση: «Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Closer στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς, ήμασταν μπροστά σε πολλά περιστατικά τα οποία ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τη Ζέτα και τη συγχαίρουμε για το θάρρος της».

 

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία. Μιλώντας στο Mega, η κυρία Δούκα κατήγγειλε ότι πριν χρόνια, ο ηθοποιός την είχε βρίσει και κλωτσήσει ενώ συνεργάζονταν για την παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών. Σύμφωνα με όσα είπε, καθ' όλη τη θεατρική σεζόν 2008-2009 είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον συνάδελφό της.

 

Αμέσως μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού, ο Νίκος Ψαρράς σε ανάρτησή του στα social media, έγραψε «Περήφανος για τη Ζέτα». «Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα» ανέφερε στο Facebook η Δώρα Χρυσικού.

 

Την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ακολούθησε η καταγγελία της Κατερίνας Γερονικολού, και πάλι σε βάρος του ίδιου ηθοποιού ενώ σήμερα στον «αέρα» του Mega μίλησε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη για παλιότερη αναφορά της στην συνεργασία της με τον κ. Κιμούλη, που διεκόπη κατόπιν δικής απόφασης. 

 

Η κοινή ανακοινωση που κάναμε με τον συνάδελφο Nikos Psarras A για τις καταγγελίες της συναδέλφου μας Ζετας Δούκα ....

Δημοσιεύτηκε από Dora Chrysikou στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021