Σκάρλετ Γιόχανσον: Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω για το χωρισμό μου

Σκάρλετ Γιόχανσον: Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω για το χωρισμό μου Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον δήλωσε σήμερα πως δεν σκοπεύει να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο για το χωρισμό της από το σύζυγό της Ρόμαν Ντοριάκ.

Σε μια δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του περιοδικού People, η ηθοποιός δηλώνει πως «ποτέ δεν θα σχολιάσω τη διάλυση του γάμου μου» και σημειώνει πως αυτό γίνεται προκειμένου να προστατευθεί η δύο ετών κόρη της Ρόουζ-Ντόροθι.

«Ως αφοσιωμένη μητέρα και πρόσωπο και με πλήρη επίγνωση ότι η κόρη μου μια ημέρα θα είναι αρκετά μεγάλη για να διαβάσει την είδηση μόνη της, θα ήθελα μόνο να πω ότι δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω την διάλυση του γάμου μου», είπε στη δήλωση.

«Από σεβασμό για τις επιθυμίες μου ως γονέα και από σεβασμό για όλες τις εργαζόμενες μητέρες, ζητώ ευγενικά από τα εμπλεκόμενα μέρη και τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν το ίδιο. Ευχαριστώ.», καταλήγει η λιτή δήλωση που ξεκαθαρίζει πως αυτό το διαζύγιο δεν θα έχει πολύκροτες δηλώσεις και σχόλια στα μίντια.

Η Γιόχανσον κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, δίνοντας τέλος στα δύο χρόνια του γάμου της. Γιόχανσον και Ντοριάκ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2014 μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Στην κατάθεση διαζυγίου, ζητά την επιμέλεια της κόρης της, κάτι που όμως οι δικηγόροι του πρώην συζύγου δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν αμαχητί, όπως διεμήνυσαν. Οι δικηγόροι του Ντόριακ δήλωσαν πως θα επιδιώξουν η μικρή να μετακομίσει στο Παρίσι, την πατρίδα του πατέρα της καθώς η μητέρα της ακολουθεί πρόγραμμα που δεν θα της επιτρέψει να παρέχει σωστή ανατροφή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM