Σκάρλετ Γιόχανσον: Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω για το χωρισμό μου

Σκάρλετ Γιόχανσον: Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω για το χωρισμό μου Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον δήλωσε σήμερα πως δεν σκοπεύει να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο για το χωρισμό της από το σύζυγό της Ρόμαν Ντοριάκ.

Σε μια δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του περιοδικού People, η ηθοποιός δηλώνει πως «ποτέ δεν θα σχολιάσω τη διάλυση του γάμου μου» και σημειώνει πως αυτό γίνεται προκειμένου να προστατευθεί η δύο ετών κόρη της Ρόουζ-Ντόροθι.

«Ως αφοσιωμένη μητέρα και πρόσωπο και με πλήρη επίγνωση ότι η κόρη μου μια ημέρα θα είναι αρκετά μεγάλη για να διαβάσει την είδηση μόνη της, θα ήθελα μόνο να πω ότι δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω την διάλυση του γάμου μου», είπε στη δήλωση.

«Από σεβασμό για τις επιθυμίες μου ως γονέα και από σεβασμό για όλες τις εργαζόμενες μητέρες, ζητώ ευγενικά από τα εμπλεκόμενα μέρη και τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν το ίδιο. Ευχαριστώ.», καταλήγει η λιτή δήλωση που ξεκαθαρίζει πως αυτό το διαζύγιο δεν θα έχει πολύκροτες δηλώσεις και σχόλια στα μίντια.

Η Γιόχανσον κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, δίνοντας τέλος στα δύο χρόνια του γάμου της. Γιόχανσον και Ντοριάκ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2014 μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Στην κατάθεση διαζυγίου, ζητά την επιμέλεια της κόρης της, κάτι που όμως οι δικηγόροι του πρώην συζύγου δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν αμαχητί, όπως διεμήνυσαν. Οι δικηγόροι του Ντόριακ δήλωσαν πως θα επιδιώξουν η μικρή να μετακομίσει στο Παρίσι, την πατρίδα του πατέρα της καθώς η μητέρα της ακολουθεί πρόγραμμα που δεν θα της επιτρέψει να παρέχει σωστή ανατροφή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM