Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Alex Downey
0

Πάντα μου προκαλούσεθαυμασμό αλλά ταυτόχρονα και μεπαρηγορούσε το γεγονός ότι όσα πακέτακαι αν τρώει ο σύγχρονος Έλληνας, ότανβγει έξω θα προσπαθήσει να περάσει καλά.Μέχρι σήμερα με τίποτα δεν θυσίαζε τηβραδινή του διασκέδαση, την ένταση πουνιώθει όταν ξεκινάει άλλο ένα Σαββατόβραδο.Δυστυχώς όμως τίποτα δεν μας εγγυάταιότι τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν.Πραγματικά δεν ξέρω τι μισθό παίρνουνή από πού τα παίρνουν γενικότερα όσοιείναι σε θέση να πληρώνουν μια μπίρα 6ευρώ, τη στιγμή που στη Βαρκελώνη -πουσε πολλά άλλα πράγματα οι τιμές είναιπαρεμφερείς με της Ελλάδας- τη βρίσκειςμε 2. Καταρχάς μια υγιής μουσική/clubbingσκηνή αποτελείται από άτομα τα οποίαέχουν και άλλα πράγματα να κάνουν κατάτη διάρκεια της ημέρας. Δεν γίνεται λόγωοικονομικής στενότητας να περιμένειςνα δεις τους φίλους σου μόνο το βράδυκαι αυτό για να πιεις ένα δυό ποτάμπόμπες. Πραγματικά, καλώ τους αναγνώστεςτης στήλης να μου στείλουν προτάσειςγια τα καθαρότερα ποτά της πόλης, μήπωςβγάλω και εγώ κανά συμπέρασμα. Τελικά,μάλλον θα καταντήσουμε σαν τους Ισλανδούςπου καταναλώνουν ό,τι είναι να καταναλώσουνπριν ξεκινήσουν για το gig της βραδιάς.Με την οικονομική τους βέβαια κατάστασητώρα δεν νομίζω ότι θα περνάνε καν τοκατώφλι της πόρτας, αλλά αυτό είναι μιαάλλη ιστορία. Αφού μιλήσαμε λοιπόν γιατις στοιχειώδεις απαιτήσεις που πρέπεινα έχει ένας clubber που βλέπει τον εαυτότου ως πελάτη και όχι ως θύμα, περνάμεστα highlights της εβδομάδας ΟΝοέμβρης μπαίνει πανηγυρικά με τηνάφιξη guest που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμαμουσικών προτιμήσεων. Την πρώτη βραδιάτου μήνα οι Kap Bambino πρόκειται ναπαρουσιάσουν ένα εκρηκτικό electro-punk liveστη σκηνή του Bios με τη frontwoman CarolineMartial να θυμίζει την Nicola Kuperus των Adult,στην πιο «μοντέλο» εκδοχή της.Μερικοί άνδρες τρελαίνονται με τα τρελάκορίτσια. Το ίδιο και εμείς Την ίδια βραδιά το Jazz Upstairs και οιομάδες a:formal και d2 καλούν τoν Malaαπό τους Digital pMystikz. Μια ακόμη dubstepλιτανεία για τους πιστούς του είδουςΣε μια άλλη γωνιά της πόλης,στο Στάβλο, ο DJ Pankoκαι ο Max Wrightτων Ojos DeBrujo θα παραστούν σεακόμη ένα b Creativeparty του περιοδικού«Υποβρύχιο» για πλαισιώσουν τηβραδιά με funk, breakbeat,salsa και flamencoμουσικές Το Loop θα κινηθείσε πιο techno μοτίβο με καλεσμένο τον AlexDowney, ενώ τα guesting της εβδομάδαςσυμπληρώνει η επίσκεψη του Stand OutSelector στο Mad Club την Κυριακή για έναreggae/dub τζαμάρισμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Titi - Στο πέρασμα του κυκλώνα»: Στις Νύχτες Πρεμιέρας το ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Πολιτισμός / «Titi - Στο πέρασμα του κυκλώνα»: Ένα ντοκιμαντέρ για τις καταστροφικότερες συνέπειες της κλιματικής κρίσης

Το ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου που γυρίστηκε στη Μαδαγασκάρη, σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, συμμετέχει στις Νύχτες Πρεμιέρας.
NEWSROOM
Τίλντα Σουίντον, Πάτι Σμιθ, Γιάννης Αγγελάκας και όσα θα δούμε φέτος στη Στέγη

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον, Πάτι Σμιθ, Γιάννης Αγγελάκας στη Στέγη: Τα highlights του νέου προγράμματος

Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2023-2024 περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα, αναπάντεχες συμπράξεις και τολμηρά πρότζεκτ που θα συζητηθούν.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ