Οι φάρσες που έκαναν οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ στο «Ocean's Twelve» και η εκδίκηση της Τζούλια Ρόμπερτς

Οι φάρσες που έκαναν οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ στο «Ocean's Twelve» και η εκδίκηση της Τζούλια Ρόμπερτς Facebook Twitter
0

Μεταξύ δύο ανθρώπων που «πολεμούσαν» για την πιο επιτυχημένη φάρσα, συγκεκριμένα ανάμεσα στους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, βρέθηκε η Τζούλια Ρόμπερτς στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ocean's Twelve» και μάλιστα ενώ ήταν έγκυος.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι στην αρχή οι συντελεστές της ταινίας της συμπεριφερόταν σαν ήταν «φτιαγμένη από πορσελάνη». Όμως όταν έφτασε η συμμορία του Ντάνι Όσιαν (Τζορτζ Κλούνεϊ) στη Ρώμη άλλαξαν τα πάντα.

«Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο στη Ρώμη, άνοιξα τη βαλίτσα μου και βρήκα ένα τεράστιο, βαρύ μπρούτζινο άγαλμα και παραλίγο να ξεσπάσω σε κλάματα. Πως μπόρεσαν να μου το κάνουν αυτό;» είπε η Τζούλια Ρόμπερτς. «Ήταν φάρσα, να βάλεις ένα πολύ βαρύ αντικείμενο στη βαλίτσα κάποιου. Αλλά σε μένα; "Είμαι έγκυος, είμαι εύθραυστη. Πώς;", σκέφτηκα», συνέχισε. «Αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ μετέφερε τη βαλίτσα μου από το σπίτι στο αυτοκίνητο και έτσι ο Τζορτζ σκέφτηκε ότι ήταν η βαλίτσα του Μπραντ και έβαλε το άγαλμα στη βαλίτσα του Μπραντ, η οποία στην πραγματικότητα ήταν δική μου», εξηγεί η ηθοποιός.


Ωστόσο η ηθοποιός αποφάσισε να αντιδράσεις και να πάρει την εκδίκησή της, μεταξύ άλλων, με σκόνη φαγούρας.

Η Τζούλια Ρόμπερτς τόνισε ότι οι φάρσες και οι μηχανορραφίες ήταν ένα συνεχές παιχνίδι για τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ, σαν παιδιά που παίζουν με έντονο ανταγωνισμό.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM