Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έτρεξε για να γλιτώσει από τη φωτιά στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έτρεξε για να γλιτώσει από τη φωτιά στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς ήταν μεταξύ των δεκάδων επισκεπτών που εκκένωσαν βιαστικά το ξενοδοχείο Mandarin Oriental όταν έπιασε φωτιά, το μεσημέρι, στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο 12ος όροφος του πολυτελούς ξενοδοχείου τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο πριν τις 4μ.μ (τοπική ώρα) και ο φακός ενός επισκέπτη καταγράφει την κάθοδο του 44χρονου τραγουδιστή από μία έξοδο κινδύνου.

Στο βίντεο, ο πρώην τραγουδιστής των Take That φαίνεται να κατεβαίνει βιαστικά μαζί με άλλους πελάτες του ξενοδοχείου των 5 αστέρων, που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από τα Harrods και το Hyde Park.

Όπως όλα δείχνουν, ο τραγουδιστής διέμενε στο ξενοδοχείο ενόψει του προγραμματισμένου διημέρου Soccer Aid, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Καθώς βγαίνει από την έξοδο, ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει χειρονομίες και νεύματα ικανοποίησης για το γεγονός ότι, τόσο εκείνος όσο και οι γύρω του, κατάφεραν να βγουν σώοι από το φλεγόμενο ξενοδοχείο.

Η φωτιά ξέσπασε στις σουίτες του 12 ορόφου, μόλις μία εβδομάδα μετά το άνοιγμα του ξενοδοχείου, ύστερα από μία μακροχρόνια ανακαίνιση εκατομμυρίων ευρώ.

Στο σημείο επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 15 οχήματα που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ