Ο Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Ταραντίνο

Ο Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Ταραντίνο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται ότι θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «The Movie Critic», σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.

Το δίδυμο Μπραντ Πιτ - Κουέντιν Ταραντίνο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία του 2019 «Once Upon a Time in Hollywood», με τον πρώτο να παίρνει το παρθενικό του Όσκαρ στην κατηγορία β΄ανδρικού ρόλου. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε επίσης στο «Inglourious Basterds» του 2009 και στο «True Romance» του 1993, το οποίο είχε γράψει μαζί με τον Ταραντίνο.

Η υπόθεση της νέας ταινίας- η οποία φέρεται να είναι η τελευταία του Ταραντίνο- διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες το 1977 και αφορά έναν κριτικό που εργάζεται σε περιοδικό που ονομάζεται The Popstar Pages. Ο Ταραντίνο έχει πει ότι «βασίζεται σε έναν τύπο που έζησε πραγματικά, αλλά δεν ήταν ποτέ πραγματικά διάσημος και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για παλιοφυλλάδες. Ήταν πολύ αγενής, ξέρετε. Έβριζε. Χρησιμοποιούσε ρατσιστικές προσβολές. Αλλά οι μαλ@@ες του ήταν πραγματικά αστείες. Ήταν εκνευριστικά αγενής». 

«Έγραφε για mainstream ταινίες και ήταν ο κριτικός δεύτερης γραμμής», δήλωσε επίσης ο Ταραντίνο στο Deadline, στο περιθώριο του περσινού φεστιβάλ των Καννών. «Νομίζω ότι ήταν ένας πολύ καλός κριτικός.Ήταν πολύ κυνικός». Δεν είναι σαφές ποιος θα είναι ο ρόλος του Μπραντ Πιτ. Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τον κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει «κάποιος γύρω στα 35» και «ένας νέος πρωταγωνιστής για μένα».

Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης έχει αποκαλέσει στο παρελθόν τον Πιτ «έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες αστέρες του κινηματογράφου». Η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» απέφερε 377 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Τον ηθοποιό αναμένεται να τον δούμε να συμπρωταγωνιστεί και με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο θρίλερ της Apple Wolfs. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης μαζί με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και τον Ντάμσον Ίντρις σε μια ταινία F1, της οποίας ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM