Ο Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Ταραντίνο

Ο Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Ταραντίνο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται ότι θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «The Movie Critic», σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.

Το δίδυμο Μπραντ Πιτ - Κουέντιν Ταραντίνο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία του 2019 «Once Upon a Time in Hollywood», με τον πρώτο να παίρνει το παρθενικό του Όσκαρ στην κατηγορία β΄ανδρικού ρόλου. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε επίσης στο «Inglourious Basterds» του 2009 και στο «True Romance» του 1993, το οποίο είχε γράψει μαζί με τον Ταραντίνο.

Η υπόθεση της νέας ταινίας- η οποία φέρεται να είναι η τελευταία του Ταραντίνο- διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες το 1977 και αφορά έναν κριτικό που εργάζεται σε περιοδικό που ονομάζεται The Popstar Pages. Ο Ταραντίνο έχει πει ότι «βασίζεται σε έναν τύπο που έζησε πραγματικά, αλλά δεν ήταν ποτέ πραγματικά διάσημος και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για παλιοφυλλάδες. Ήταν πολύ αγενής, ξέρετε. Έβριζε. Χρησιμοποιούσε ρατσιστικές προσβολές. Αλλά οι μαλ@@ες του ήταν πραγματικά αστείες. Ήταν εκνευριστικά αγενής». 

«Έγραφε για mainstream ταινίες και ήταν ο κριτικός δεύτερης γραμμής», δήλωσε επίσης ο Ταραντίνο στο Deadline, στο περιθώριο του περσινού φεστιβάλ των Καννών. «Νομίζω ότι ήταν ένας πολύ καλός κριτικός.Ήταν πολύ κυνικός». Δεν είναι σαφές ποιος θα είναι ο ρόλος του Μπραντ Πιτ. Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τον κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει «κάποιος γύρω στα 35» και «ένας νέος πρωταγωνιστής για μένα».

Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης έχει αποκαλέσει στο παρελθόν τον Πιτ «έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες αστέρες του κινηματογράφου». Η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» απέφερε 377 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Τον ηθοποιό αναμένεται να τον δούμε να συμπρωταγωνιστεί και με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο θρίλερ της Apple Wolfs. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης μαζί με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και τον Ντάμσον Ίντρις σε μια ταινία F1, της οποίας ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM