Να πώς η πάντα ανατρεπτική Μαντόνα διαφημίζει το νέο της εγχείρημα

Να πώς η πάντα ανατρεπτική Μαντόνα διαφημίζει το νέο της εγχείρημα Facebook Twitter
0

H βασίλισσα της ποπ είναι εκτός από θρύλος της μουσικής και μια ικανή επιχειρηματίας που λίγο πριν τα 60 της αρνείται να συνταξιοδοτηθεί.

Η Μαντόνα αυτή την περίοδο φαίνεται πως έχει βάλει ακόμη ένα εμπορικό στοίχημα καθώς η καλλυντική σειρά περιποίησης  MDNA skin care ετοιμάζεται να λανσαριστεί στις ΗΠΑ.

Και φυσικά η Μαντόνα δεν θα μπορούσε να παρά να κάνει το πρόμο με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο και να επιλέξει για συντροφιά της έναν ανατρεπτικό φίλο της. Ο Τζος Οστρόβσκι, διάσημος ως «Fat Jew» για την σατιρική του παρουσία στο διαδίκτυο και την αμερικανική ποπ κουλτούρα διαφημίζει κρέμες προσώπου και μακιγιάζ μαζί με την Μαντόνα.

Εκτός από το σκετσάκι τους το βίντεο που δημοσιεύτηκε παρουσιάζει από κοντά και μερικά από τα προϊόντα της σειράς MDNA.

Πάντως το βίντεο αυτό είναι μόνο η αρχή της προώθησης που ξεκινά πιο μαζικά τις επόμενες μέρες και φημολογείται πως θα είναι ενισχυμένο με ακόμη πιο διάσημες παρουσίες.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM