Μπρους Σπρίνγκστιν και Πολ ΜακΚάρτνεϊ μαζί στη σκηνή στο Λίβερπουλ

Μπρους Σπρίνγκστιν και Πολ ΜακΚάρτνεϊ μαζί στη σκηνή στο Λίβερπουλ Facebook Twitter
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ (αριστερά) και ο Μπρους Σπρίνγκστιν/Φωτογραφία: X
0

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επεφύλασσε στους θαυμαστές του στο Λίβερπουλ μια ξεχωριστή έκπληξη. Ο 75χρονος Αμερικανός τραγουδιστής κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο στάδιο Anfield κάλεσε επάνω στη σκηνή τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

 Ο Sebastian Ayling, που βρισκόταν στο κοινό, δήλωσε πως ήταν «προνόμιο» να δει το δίδυμο να εμφανίζεται μαζί. «Η χθεσινή βραδιά ήταν επική», είπε, μιλώντας στο BBC. «Ο Μπρους και η μπάντα ήταν εκπληκτικοί, και το να δούμε τον Σερ Πολ ήταν πραγματικά μια σπάνια τιμή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η εμφάνιση αυτή ήταν η πρώτη του Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην πατρίδα του από το σόου Freshen Up το 2018, καθώς και η πρώτη του παρουσία στη σκηνή του Anfield από τους εορτασμούς της πόλης ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2008.

Οι δύο καλλιτέχνες αγκαλιάστηκαν επάνω στη σκηνή ενώ τραγουδούσαν το τραγούδι των Beatles, «Can't Buy Me Love».

Βίντεο που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ να απευθύνεται στο κοινό μετά την εμφάνιση, λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες: «Ευχαριστώ, Scousers» (έτσι αποκαλούνται οι κάτοικοι του Λίβερπουλ).

Πριν από τη συναυλία, εντάθηκε η φημολογία για το αν ο Σπρίνγκστιν θα έφερνε τον ΜακΚάρτνεϊ στη σκηνή, καθώς και οι δύο είχαν εμφανιστεί στην πόλη μία ημέρα νωρίτερα. Το δίδυμο έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη την Παρασκευή στο Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), το οποίο συνίδρυσε ο ΜακΚάρτνεϊ.

Οι δύο καλλιτέχνες δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται μαζί στην ίδια σκηνή. Το δίδυμο είχε ερμηνέυσει μαζί τα κομμάτια Glory Days και I Wanna Be Your Man, στο Glastonbury το 2022, όταν ο ΜακΚάρτνεϊ ήταν από τους βασικούς τραγουδιστές του φεστιβάλ.

Το 2012 επίσης είχαν βρεθεί μαζί στη σκηνή στο τέλος της κύριας εμφάνισης του Σπρίνγκστιν στο Hard Rock Calling στο Hyde Park του Λονδίνου.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM