Η ταινία για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό κυκλοφορεί στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο – Δείτε το trailer

Η ταινία για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό κυκλοφορεί στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο – δείτε το trailer Facebook Twitter
Ο Δάνης Κατρανίδης, που θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα στη μεγάλη οθόνη, υποδύεται τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Θέμης Πάνου τον αδερφό του Θανάση.
0

Είχαμε διαβάσει προ διετίας ότι ο νυν πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει ταινία για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό υπό την ηγεσία της οικογενείας Γιαννακόπουλου, παρακινημένος από το ευτυχές πείραμα του «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, το οποίο αφορούσε τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη της μπασκετικής ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο. Από τότε είχαμε ξεχάσει αυτό το project, μέχρι που κυκλοφόρησε το trailer πριν λίγες ώρες.

Οι πρώτες φήμες έλεγαν ότι η ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια» θα κινηθεί στη φόρμα αυτού του υβριδίου μυθοπλασίας και ταινίας τεκμηρίωσης του «1968», το trailer αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για καθαρή μυθοπλασία, οπότε αναμένουμε μέχρι να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος. Ας ελπίσουμε, επίσης, να είναι φίλαθλη μα όχι οπαδική, στα χνάρια της ταινίας του Μπουλμέτη, η οποία αναδείκνυε μεν το επίτευγμα εκείνης της ομάδας, το τοποθετούσε όμως και στις ορθές του διαστάσεις μέσα στην ιστορική συγκυρία.

Ο Δάνης Κατρανίδης, που θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα στη μεγάλη οθόνη, υποδύεται τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Θέμης Πάνου τον αδερφό του Θανάση, στον ρόλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρίσκουμε τον Αργύρη Πανταζάρα, ενώ στο καστ συμμετέχουν ο συνήθης ύποπτος Βαγγέλης Μουρίκης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Μάρκος Λεζές. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Δήμας των «Ακροβατών του Κήπου» και της «Νήσου».

Στο αρχικό στάδιο της παραγωγής υπήρχε ο όρος όσοι μετέχουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες να είναι «παναθηναϊκών» φρονημάτων, είμαστε περίεργοι να μάθουμε κατά πόσο τηρήθηκε.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Update: Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ταινία θα ξεκινήσει τελικά να προβάλλεται online, στις 27/6, μέσω viva.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ