Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στο θέατρο: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση»

Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στο θέατρο: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση» Facebook Twitter
1

Το θέατρο Χυτήριο απέλυσε χθες τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου και όλα δείχνουν πως η παράσταση είναι έτοιμη να συνεχιστεί.

Φαίνεται μάλιστα πως η ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο για πρόβες καθώς χθες η συμπρωταγωνίστριά της Κόνι Μεταξά δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories του Instagram, η οποία δείχνει το νέο θίασο.

Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στο θέατρο: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση» Facebook Twitter

Το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη έχει πλέον πάρει ο Σωτήρης Καλυβάτσης ενώ το κενό καλύπτει ο Μάνος Πίντζης.

Ωστόσο το θέμα δεν έχει λήξει και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

«Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά από εδώ και πέρα η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οποιαδήποτε δήλωση και αναπαραγωγή κάνει κακό στα παιδιά μου. Θα ήθελα να τελειώσει εδώ... Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον...» ανέφερε  η ηθοποιός σε εκπομπή του Epsilon.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι δικαιώθηκε μετά από την απόφαση του θεάτρου να θέσει εκτός τον Μάνο Παπαγιάννη είπε «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση».

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Ταινίες σπουδαίων δημιουργών στην έναρξη και τη λήξη του 64oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / «Στη φωτιά» και «Πεσμένα φύλλα» Οι ταινίες έναρξης και λήξης του 64oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Έναρξη με την ταινία του Γαλλο-βιετναμέζου Τραν Αν Χουνγκ που κέρδισε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στις Κάννες και λήξη με τη νέα δημιουργία του αγαπημένου Φινλανδού Άκι Καουρισμάκι.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το θέατρο έπρεπε να πει μια εβδομάδα ο ένας και μια εβδομάδα ο άλλος ή κάτι τέτοιο, μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση. Δεν έλαβε καθόλου υπόψη το γεγονός ότι αυθαίρετα το ξεκίνησε όλο αυτη αποφασίζοντας με το έτσι θέλω να κόψει μια κίνηση που όφειλε από το συμβόλαιο της να κανει και μετά να χει το θράσος να του απαντα ορθά κοφτά και με υφακι και έπειτα να βρίζει αντί να δώσει εξηγήσεις ευγενικά και να ζητήσει συγγνώμη από τον Παπαγιάννη. Φυσικό ήταν να εκνευριστει για κάτι που τον αδικούσε επαγγελματικά και το ξεκινησε αυτή. Υπάρχει κι αυτή η βία λοιπόν. Και ένας άνθρωπος έχασε έτσι τη δουλειά του. Αυτός δεν έχει παιδιά; Αλλά βέβαια είναι άντρας, δεν πειράζει...