Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε πως πάσχει από διπολική διαταραχή

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε πως πάσχει από διπολική διαταραχή Facebook Twitter
Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε στο Live show της Μάιλι Σάιρους ότι πάσχει από διπολική διαταραχή
0

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από διπολική διαταραχή έκανε on camera η Σελένα Γκόμεζ.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός προχώρησε σε αυτή την προσωπική αποκάλυψη χθες ενώ μιλούσε στην ιντερνετική εκπομπή της Μάιλι Σάιρους, και όπως είπε μοιράζεται το μήνυμά της, το οποίο όμως ενδεχομένως να μη φτάσει στις μάζες με τον τρόπο που αυτή ελπίζει.

«Μετά από αρκετά χρόνια συνειδητοποίησα ότι ήμουν διπολική. Άρχισα να μαθαίνω περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό και αυτό με βοήθησε» είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Live show της Μάιλι Σάιρους «Bright Minded», και είπε μεταξύ άλλων ότι η καταγωγή της και η ανατροφή της στο Τέξας την εμπόδιζαν να αποκαλύψει την αλήθεια για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Μόλις όμως αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διαταραχή της είπε ότι «ήθελα να μάθω τα πάντα» και αυτό τη έκανε να μη φοβάται πια.

Η Γκόμεζ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι με αυτήν της την αποκάλυψη θέλει να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ