Η κόρη του Μπρους Γουίλις απαντά στους haters που την λένε άσχημη με μια φωτογραφία της με μπικίνι

Η κόρη του Μπρους Γουίλις απαντά στους haters που την λένε άσχημη με μια φωτογραφία της με μπικίνι Facebook Twitter
3

Η Ταλούλα Γουίλις, μία από τις κόρες του διάσημου ηθοποιού Μπρους Γουίλις, αποφάσισε να απαντήσει σε όσους κάποτε την χαρακτήρισαν άσχημη μέσα από μια φωτογραφία της με μπικίνι και ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.

Η νεαρότερη κόρη του ηθοποιού με την Ντέμι Μουρ αποκάλυψε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαγιό από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έκανε με τις αδερφές της, στις οποίες πήγαν όλες μαζί για μπάνιο σε ένα ποτάμι. 

Η 23χρονη Ταλούλα δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία μαζί με τις αδερφές της, την 29χρονη Ράμερ και την 26χρονη Σκάουτ.

tag yrself; I’m a Rumer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) στις

Στη συνέχεια πόσταρε ένα στιγμιότυπο όπου ποζάρει μόνη της με μπικίνι, σε μια κίνηση εκδίκησης τρόπον τινά απέναντι σε όσους την έχουν επικρίνει κατά καιρούς για την εμφάνισή της. 

«Αφιερωμένη σε όλους όσοι με αποκάλεσαν άσχημη στα 13 μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Να σημειωθεί πως το 2014, μετά την παραμονή της σε κέντρο αποτοξίνωσης, η Ταλούλα είχε δηλώσει σχετικά με όσους την χαρακτηρίζουν άσχημη: «Υπήρχε κόσμος που όταν ήμουν 13 ετών μου έλεγε πόσο άσχημη είμαι και πώς γίνεται δύο όμορφοι ηθοποιοί να έχουν δημιουργήσει ένα τόσο αποκρουστικό παιδί». 

dedicated to everyone who called me ugly at 13 ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) στις

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM