ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Η Καμίλα Μορόνε απαντά στα σχόλια για την διαφορά ηλικίας με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Ο κόσμος είναι κακός»

Η Καμίλα Μορόνε απαντά στα σχόλια για την διαφορά ηλικίας με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Ο κόσμος είναι κακός» Facebook Twitter
3

Η Καμίλα Μορόνε απάντησε στα επιθετικά σχόλια για την σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που πυροδοτήθηκαν μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 22χρονο μοντέλο δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες των Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Λορίν Μπακόλ, γράφοντας στην λεζάντα την φράση «μια αγάπη όπως αυτή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A love like this

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone) στις


Όπως εκείνη με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έτσι και οι Μπόγκαρτ και Μπακόλ, έχουν μεταξύ τους διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των 20 ετών. Οι χρήστες θεώρησαν την επιλογή του συγκεκριμένου ζευγαριού ως έμμεση αναφορά της Καμία Μορόνε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κάτι που τους ενόχλησε, με δεκάδες επικριτικά σχόλια να κατακλύζουν την δημοσίευσή της. 

«Δεν το πιστεύω πως είναι τόσο χαζή που ποστάρει κάτι σαν αυτό», «Προφανώς και είναι σύγκριση της ίδιας με τον Ντι Κάπριο. Κορίτσι μου, πού είναι οι φίλοι σου; Κάποιος να την σταματήσει», ήταν μερικά από τα σχόλια στις φωτογραφίες.

Μετά τον μικρό σάλο που δημιουργήθηκε, η Καμίλα Μορόνε αποφάσισε να απαντήσει, δημοσιεύοντας την Παρασκευή τρία βίντεο στο Instagram Story της. «Μόλις διάβασα μερικά από τα σχόλια στο Instagram μου και Θεέ μου, ο κόσμος είναι τόσο κακός και γεμάτος θυμό με ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρουν τίποτα. Ελπίζω αυτήν την Παρασκευή ο κόσμος να μάθει να ζει με λιγότερο μίσος και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους αλλού, επειδή το να ζεις χωρίς μίσος σε κάνει να νιώθεις πολύ ωραία», ανέφερε το γνωστό μοντέλο. 

Οι πρώτες φήμες για την σχέση της 22χρονη Καμίλα Μορόνε με τον 44χρονο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2017. Αν και κανείς τους δεν έχει μιλήσει ποτέ για το ειδύλλιο μεταξύ τους, παπαράτσι τους έχουν φωτογραφίσει αρκετές φορές μαζί σε πριβέ πάρτι, βόλτες και ταξίδια, ενώ έχουν εμφανιστεί και σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά ποτέ μαζί. 

Πολιτισμός
3

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ

σχόλια

1 σχόλια