Η Cardi B σε «αποστολή»: Θα γίνει μπαλαρίνα, πυροσβέστης, κασκαντέρ και δασκάλα

Η Cardi B σε «αποστολή»: Θα γίνει μπαλαρίνα, πυροσβέστης, κασκαντέρ και δασκάλα Facebook Twitter
0

Σε μια νέα σειρά για το Facebook, η Cardi B θα αναλαμβάνει διάφορες αποστολές- θα προσπαθήσει να γίνει πυροσβέστης, οδηγός -κασκαντέρ, δασκάλα, μπαλαρίνα και πολλά άλλα.

Με τίτλο «Cardi Tries ____,» η σειρά έκανε πρόσφατα πρεμιέρα σε Facebook Messenger και Instagram, σε μια προσπάθεια προώθησης της λειτουργίας Watch Together, η οποία επιτρέπει τους χρήστες να συντονιστούν με τους φίλους τους.

«Αναρωτηθήκατε ποτέ αν θα ήμουν καλή μπαλαρίνα;» γράφει σε ανάρτηση στο Instagram. «Ένας είναι ο τρόπος για να το μάθετε!».

Καλεσμένοι της ράπερ θα είναι οι ηθοποιοί Μισέλ Ροντρίγκεζ και Ντέμπι Άλεν καθώς και η σταρ της κάντρι, Μίκι Γκάιτον, ενώ η σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στο Facebook.

Μέσα σε λίγα χρόνια, η Cardi B έχει καταφέρει να γίνει η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το Grammy Καλύτερου Ραπ Άλμπουμ, της απονεμήθηκε το βραβείο του Billboard «Γυναίκα της Χρονιάς», ενώ πρωταγωνίστησε επίσης με τη Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία «Hustlers».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM