Grammy 2024: Ο Killer Mike συνελήφθη μετά από τρία βραβεία που παρέλαβε

Grammy 2024: Ο Killer Mike συνελήφθη από την αστυνομία μετά από διαπληκτισμό στα βραβεία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Killer Mike συνελήφθη λίγο μετά τα Grammy 2024, στα οποία κέρδισε τρία βραβεία. 

Σε ένα  βίντεο που αναρτήθηκε από το The Hollywood Reporter, ο Killer Mike φαίνεται να συνοδεύεται με χειροπέδες από την αστυνομία του Λος Άντζελες μετά από μερικές χαρούμενες στιγμές για τον ίδιο στην τελετή απονομής των Grammy την Κυριακή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η σύλληψη του Mike προήλθε μετά από μια διαμάχη στον χώρο που απονεμήθηκαν τα βραβεία γύρω στις 4:00 μ.μ. Κατηγορείται για πλημμέλημα.

Ο ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μάικλ Ρέντερ, αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 29 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Ο Killer Mike και οι συνεργάτες του κέρδισαν το Grammy για το καλύτερο ραπ τραγούδι και την καλύτερη ερμηνεία ραπ για το "Scientists & Engineers", αλλά και για το καλύτερο ραπ άλμπουμ για το "Michael".


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ