Converse Got Loud in Athens

Converse Got Loud in Athens Facebook Twitter
0

 

H Converseγιορτάζοντας την φετινή καμπάνια της Get Loud και τη Rock κουλτούρα που χαρακτηρίζει το DNA του brand, δημιούργησε μια μοναδική μουσική εμπειρία για τους fans της. Τέσσερα από τα καλύτερα groups της εγχώριας rock σκηνής συναντήθηκαν για μια κοινή εμφάνιση στο stage του Fuzz Club, το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου. 

Οι Burger Project, οι Zebra Tracks, οι Social End Products και οι Ducky Boyz πάντρεψαν τον ήχο τους και πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και ενθουσίασαν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη συναυλία(με ελεύθερη είσοδο). 

Οι Ducky Boyz, με τον χαρακτηριστικό psychobilly / garage / surf / punk ήχο τους κέρδισαν το κοινό με τη γεμάτη κέφι, ενέργεια και ένταση σκηνική τους παρουσία.  Οι Social End Products  εντυπωσίασαν με τον  ιδιαίτερο και προσωπικό acid / garage punk στυλ τους  και τις εμφανείς  επιρροές τους από την δεκαετία του ’60. Οι Zebra Tracks, το δυναμικό indie rock κουαρτέτο από την Αθήνα, συνδυάζοντας post punk και shoegaze pop ήχους απογείωσαν το κοινό.

Οι Burger Projects, έδωσε το Get Loud στίγμα της βραδιάς ξεσηκώνοντας το κοινό και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, και με τις χαρακτηριστικές διασκευές από τα γνωστά κομμάτια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Τα All Star φυσικά είχαν την τιμητική τους, τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή. Εκτός από Getting Loud τα κοινό διασκέδασε «by Getting Inked» σε ειδικό photobooth, όπου φωτογραφίζονταν με overlays από tattoos, δημιουργώντας πολλά fun-rock momentos.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συναυλία εδώ: http://youtu.be/MXRPmUVAKjs  Το μουσικό  κομμάτι στο video είναι το Mirage των ZebraTracks

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM