«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας»- Ο Χοακίν Φίνιξ καλεί τους πάντες να γίνουν vegan

«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας»- Ο Χοακίν Φίνιξ καλεί τους πάντες να γίνουν vegan Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Όλοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο, ξεκινώντας από το τι τρώνε. Αυτό διαμηνύει ο Χοακίν Φίνιξ, καλώντας τους ανθρώπους να γίνουν vegan.

«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας, γίνετε vegan», τονίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την PETΑ, σε ένα νέο βίντεο.

«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας»- Ο Χοακίν Φίνιξ καλεί τους πάντες να γίνουν vegan Facebook Twitter

«Υπάρχει στον κόσμο τόσος πόνος απέναντι στον οποίο είμαστε ανίσχυροι, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα ζώα που υποφέρουν», αναφέρει ο Φίνιξ στο βίντεο. Κάνοντας αναφορά σε εικόνες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα από φάρμα παραγωγής αυγών στο Οχάιο, τονίζει αυτά τα ζώα ζουν μια κόλαση.

«Είναι εύκολο να αποφεύγουμε την προσωπική ευθύνη, αποφεύγοντας την αλήθεια», λέει ακόμη ο Φίνιξ. «Αλλά ελπίζω ότι θα συνταχθείτε στην απόρριψη της βάναυσης μεταχείριση των ζώων, τόσο ώστε να εξερευνήσετε τα πολλά οφέλη που έχει όποιος είναι vegan», καταλήγει ο ηθοποιός μιλά συχνά δημόσια για τα δικαιώματα των ζώων, μετέχει σε δράσεις και διαμαρτυρίες, ενώ προωθεί τον vegan τρόπο ζωής.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου

Πολιτισμός / Δείτε το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου

Mετά από μια πολυετή συλλογική προσπάθεια και την υποστήριξη φορέων και Υπηρεσιών το ερχόμενο Σάββατο εγκαινιάζεται από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.
LIFO NEWSROOM
Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με τρεις μοναδικές στιγμές το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Πολιτισμός / Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με Καραθάνο, Γουλιώτη και ένα μεγάλο πάρτι

Ο Τιάγκο Ροντρίγκες σκηνοθετεί τον Νίκο Καραθάνο και τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η Στεφανία Γουλιώτη θα βρεθεί 24 ώρες επί σκηνής και ένα μεγάλο πάρτι θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας σεζόν της Στέγης τον Οκτώβριο.
LIFO NEWSROOM
Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας ανοίγει για πρώτη φορά τη Συλλογή «ΑΘΗΝΑ 2004» για μια επετειακή έκθεση

Πολιτισμός / Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας ανοίγει για πρώτη φορά τη Συλλογή «ΑΘΗΝΑ 2004» για μια επετειακή έκθεση

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, κοστούμια ερμηνευτών και σκηνικά αντικείμενα της Μόνιμης Συλλογής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό
LIFO NEWSROOM