«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας»- Ο Χοακίν Φίνιξ καλεί τους πάντες να γίνουν vegan

«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας»- Ο Χοακίν Φίνιξ καλεί τους πάντες να γίνουν vegan Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Όλοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο, ξεκινώντας από το τι τρώνε. Αυτό διαμηνύει ο Χοακίν Φίνιξ, καλώντας τους ανθρώπους να γίνουν vegan.

«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας, γίνετε vegan», τονίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την PETΑ, σε ένα νέο βίντεο.

«Αλλάξτε τον κόσμο από την κουζίνα σας»- Ο Χοακίν Φίνιξ καλεί τους πάντες να γίνουν vegan Facebook Twitter

«Υπάρχει στον κόσμο τόσος πόνος απέναντι στον οποίο είμαστε ανίσχυροι, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα ζώα που υποφέρουν», αναφέρει ο Φίνιξ στο βίντεο. Κάνοντας αναφορά σε εικόνες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα από φάρμα παραγωγής αυγών στο Οχάιο, τονίζει αυτά τα ζώα ζουν μια κόλαση.

«Είναι εύκολο να αποφεύγουμε την προσωπική ευθύνη, αποφεύγοντας την αλήθεια», λέει ακόμη ο Φίνιξ. «Αλλά ελπίζω ότι θα συνταχθείτε στην απόρριψη της βάναυσης μεταχείριση των ζώων, τόσο ώστε να εξερευνήσετε τα πολλά οφέλη που έχει όποιος είναι vegan», καταλήγει ο ηθοποιός μιλά συχνά δημόσια για τα δικαιώματα των ζώων, μετέχει σε δράσεις και διαμαρτυρίες, ενώ προωθεί τον vegan τρόπο ζωής.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM