A$AP Rocky: Είμαι εθισμένος στο σεξ από το Γυμνάσιο - Στα 13 μου έκανα το πρώτο όργιο

A$AP Rocky: Είμαι εθισμένος στο σεξ από το Γυμνάσιο - Στα 13 μου έκανα το πρώτο όργιο Facebook Twitter
0

Ο A$AP Rocky δήλωσε εθισμένος στο σεξ από τότε που πήγαινε Γυμνάσιο, λέγοντας πως έκανε το πρώτο του όργιο σε ηλικία 13 ετών.

Ο διάσημος ράπερ μίλησε στη εκπομπή «Untold Stories of Hip Hop» της DJ Angie Martinez, όπου αποκάλυψε πως έχει εμμονή με τα όργια εδώ και πολύ καιρό, ενώ για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως είναι εθισμένος στο σεξ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέντευξή του, ο Rocky λέει πως ανέκαθεν ήταν παιδί με ορμές, σημείο όπου η παρουσιάστρια τού επισημαίνει πως είναι διαφορετικό να έχεις ορμές και άλλο να είσαι εθισμένος στο σεξ. Ο A$AP ωστόσο επιμένει, επικαλούμενος ταυτόχρονα σχετική διάγνωση, αλλά χωρίς να αναφέρει αν αυτή προέρχεται από επαγγελματία ψυχοθεραπευτή. 

A$AP Rocky: Είμαι εθισμένος στο σεξ από το Γυμνάσιο - Στα 13 μου έκανα το πρώτο όργιο Facebook Twitter

Ο 31χρονος ράπερ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την λατρεία του στις γυναίκες. Στο παρελθόν είχε πει στο Esquire πως χρειάζεται κρεβάτι 100.000 δολαρίων «επειδή κάνω πολλά όργια στο σπίτι μου με μερικές πολύ κοντινές θηλυκές παρέες. Έχω φωτογραφίσει πολλά από αυτά. Οι γυναίκες που είναι γύρω μου έχουν ελεύθερο πνεύμα όπως εγώ», είχε πει τότε. 

Ο A$AP Rocky πρόσθεσε επίσης πως έκανε το πρώτο του όργιο σε ηλικία 13 ετών. 

Η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε δοθεί πριν από την δικαστική του περιπέτεια στην Σουηδία, γι' αυτό το λόγο δεν αναφέρεται καθόλου στην φυλάκισή του εκεί. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM