Σόιμπλε: Πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα σήμερα

Σόιμπλε: Πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα σήμερα Facebook Twitter
0

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως πιστεύει ότι το Eurogroup θα καταλήξει σήμερα σε συμφωνία για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.


"Πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα σήμερα", δήλωσε ο γερμανός υπουργός. "«Αν δεν βρούμε λύση για συμμετοχή του Ταμείου θα πάμε σε δάνειο - γέφυρα»", πρόσθεσε πάντως ο Σόιμπλε.

Σύμφωνα με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα, οι Ευρωπαίοι έχουν σκοπό να εξετάσουν το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους τον Οκτώβριο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM