Μαυραγάνης: «Δεν μπορούμε να πάρουμε το cd με τους φοροφυγάδες»

Μαυραγάνης: «Δεν μπορούμε να πάρουμε το cd με τους φοροφυγάδες» Facebook Twitter
3

Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τη Γερμανία για την απόκτηση των cd με τα ονόματα καταθετών σε ελβετικές τράπεζες, καθώς η Ελβετία τα έχει χαρακτηρίσει προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας, αναφέρει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, σε έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, επισημαίνοντας μάλιστα ότι για την απόκτηση των ψηφιακών αυτών δίσκων έχουν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ και όπως αναδημοσιεύει η Ναυτεμπορική, το έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή πληροφοριών από τη γερμανική καγκελαρία σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων φορολογουμένων στην Ελβετία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επισημάνει ότι εδώ και δύο χρόνια η γερμανική κυβέρνηση και τα γερμανικά κρατίδια αναζήτησαν τα cd αυτά, που κυκλοφορούν στην αγορά και περιέχουν τα ονόματα καταθετών στις ελβετικές τράπεζες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM