Guardian: H Ελλάδα ελπίζει σε νέο Eurogroup στις 25 Μαΐου

Guardian: H Ελλάδα ελπίζει σε νέο Eurogroup στις 25 Μαΐου Facebook Twitter
0

Η 25 Μαϊου φαίνεται πως είναι η ημερομηνία στην οποία η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει για ένα νέo έκτακτο Euroroup σύμφωνα με ανταπόκριση της Guardian.

Όπως υποστηρίζει η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας στην Αθήνα, πηγές από την ελληνική κυβέρνηση δηλώνουν πως ελπίζουν σε μια έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup προς το τέλος Μαΐου με την 25η Μαΐου να προτείνεται ως πιθανότερη ημερομηνία. Αυτό θα γίνει ξεκάθαρο αμέσως μετά την σημερινή έκβαση στις Βρυξέλλες.

Πηγή  με γνώση των διαπραγματεύσεων που μίλησε στη δημοσιογράφο δηλώνει ότι περιμένει η σημερινή συνάντηση να είναι ένα τεράστιο βήμα μετά την αρνητική έκβαση και την αντιπαράθεση του μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και των ομολόγων του στη Ρίγα.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2026 ΒΟΥΛΗ

Οικονομία / Στη Βουλή ο προϋπολογισμός 2026: Τι προβλέπει για μεσαία τάξη, νέους και οικογένειες με παιδιά

Κυρίαρχα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού 2026, είναι η ενίσχυση του εισοδήματος και η μείωση των φορολογικών βαρών για τη μεσαία τάξη, τους νέους και τις οικογένειες με παιδιά
LIFO NEWSROOM
ΦΤΩΧΕΙΑ OXFAM

Οικονομία / Oxfam: Τα περσινά κέρδη των δισεκατομμυριούχων της G20 θα έβαζαν τέλος στη φτώχεια των ανθρώπων

Η ΜΚΟ καλεί οι πλούσιοι του κόσμου να «φορολογηθούν με δίκαιο τρόπο για να συμβάλουν να τερματιστεί η φτώχεια και να καταπολεμηθεί η απορρύθμιση του κλίματος»
LIFO NEWSROOM