Επιστρέφουν αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των Θεσμών - Τον Απρίλιο η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους

Επιστρέφουν αύριο στην Αθήνα οι επικεφαλής των Θεσμών - Τον Απρίλιο η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Κλείδωσε η επιστροφή στην Αθήνα των επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. Οι θεσμοί αναμένεται να επιστρέψουν αύριο, Τρίτη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες, παρότι στο υπουργείο Οικονομικών ανέμεναν ότι οι επικεφαλής θα επέστρεφαν την Πέμπτη ή Παρασκευή, προκύπτει ότι οι επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών θα επιστρέψουν από αύριο, Τρίτη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωζώνης ζήτησε να γίνει προετοιμασία, έτσι ώστε να υπάρξει εκκίνηση των διεργασιών για τη συζήτηση του ελληνικού χρέους τον Απρίλιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή των Θεσμών αναμένεται να ανακοινώσει ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά το πέρας της συνεδρίασης το απόγευμα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ